OPNIEUW REIZEN

Beste klanten,

 

Ik weet dat er u vanuit verschillende bronnen tegenstrijdige boodschappen bereiken over de veiligheid van vakanties op zonnige bestemmingen.

 

In deze corona-tijden lijkt het wel alsof iedereen een mening heeft en ook de behoefte heeft om die mening langs alle mogelijke kanalen te uiten.  Dat lijdt tot een kakafonie en vooral tot verwarring en aarzeling bij uzelf.  Wellicht stelt u zich de vraag of het wel verstandig is om deze zomer af te reizen naar één van uw geliefde zonnige bestemmingen.

 

Ik geef zonder meer toe als ik alle specialisten hoor, is het duidelijk dat de beste oplossing is om zoveel mogelijk thuis te blijven.  Een verlenging van de lock down, enkel buitenkomen met mondmaskers, streng zijn op de leden van de eigen bubbel en zo de situatie uitzitten, tot de corona crisis voorbij is en het risico tot besmetting vrijwel nul is.  Dit wil zeggen : tot er een geneesmiddel en/of een vaccin is.

 

Inderdaad dat is de “zero risk” methode.  En eigenlijk geldt dit altijd “zero risk” leven betekent thuis blijven, met niet teveel mensen contact hebben, niet op ontdekking gaan, enkel weten wat je kent en enkel stevig platgetreden wegen bewandelen.

 

“Zero risk” is op die manier gelijkgesteld aan “zero life”.  De vraag is : wordt dat uw keuze ?

 

Uiteraard zijn dit speciale omstandigheden : een pandemie gaat de wereld rond.  Niemand wil besmet worden of besmettingen doorgeven.  Maar moeten we daarvoor kiezen voor “zero life” ?

 

Ikzelf en mijn collega’s uit de wereldwijde reissector stellen alles in het werk zodat u niet moet kiezen voor de “zero life” optie.  Wij zorgen ervoor dat u kan kiezen, in alle veiligheid.  U hebt de keuze tussen thuis blijven, dichtbij op vakantie gaan of verder op vakantie gaan, naar andere oorden, andere culturen en naar warmere oorden.

 

Elk van deze keuzes is mogelijk.

 

Daar heeft de reissector in binnen- en buitenland voor gezorgd.  De reissector heeft wereldwijd strenge protocollen, stevige maatregelen en duidelijke regels opgelegd aan de hele toeristische sector.  Zodat alle spelers in het toerisme, die regels kunnen toepassen, binnen hun eigen ambities op vlak van gastvrijheid en service.  Het resultaat is eenvoudig samen te vatten : u kan veilig op vakantie.  En uiteraard neemt u dezelfde voorzichtigheid in acht als thuis.  Dat spreekt ook vanzelf.

 

Zero risk bestaat niet.

 

Daarom neemt de reisbranche, wat er ook gebeurt, haar verantwoordelijkheid.  Als u kiest voor een professionele speler binnen de georganiseerde reisindustrie, een reisagent, een touroperator om uw reis te organiseren, dan reist u werkelijk zonder zorgen.  Want als er toch iets zou gebeuren, dan kan u op ons rekenen.

 

“Full life” is mogelijk.  Ook nu.

 

Beste vakantieganger, u maakt zelf uw keuze.  Maar ik bied u de mogelijkheid om te kiezen voor “full life” – met zekerheden op alle vlak.  Vakantie maakt deel uit van het leven.

 

U mag ons altijd contacteren indien u met vragen zit, wij helpen u verder in uw keuze !

 

Warme groet,

Kathleen voor KAI TRAVEL